Produkter
Revet plantebaseret ostealternativ med cheddarsmag
Ingredienser
Vand, rapsolie, modificeret kartoffelstivelse, ærteproteinkoncentrat, ærteprotein-isolat, glutenfri havreprotein, kartoffelmel, naturlig cheddararoma, naturlig aroma, paprikakoncentrat (paprikakoncentrat, solsikkeolie), salt.
Opbevaring
I køleskab ved maks. +5 °C.
Næringsindhold
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi | 1333 KJ/318 Kcal |
Fedt | 22 g |
heraf mættede fedtsyrer | 1,5 g |
Kulhydrat | 19 g |
heraf sukkerarter | 0,40 g |
Kostfibre | 2,3 g |
Protein | 12 g |
salt | 1,40 g |
Anprisninger/allergener
Glutenfri, vegansk, kilde til protein, lavt indhold af mættet fedt, laktosefri
Mængde
1 kg
Livscyklusanalyse (LCA)
Livscyklusanalyse (LCA) udarbejdet af Teknologisk Institut og tredjepartsvalideret af Nature Preserve kan fremsendes ved forespørgsel.
Opdag opskrifter
Revet plantebaseret ostealternativ med mozzarellasmag
Ingredienser
Vand, rapsolie, modificeret kartoffelstivelse, ærteproteinkoncentrat, ærteprotein-isolat, glutenfri havreprotein, kartoffelmel, naturlig mozzarellaaroma, naturlig aroma, paprikakoncentrat (paprika-koncentrat, solsikkeolie), salt.
Opbevaring
I køleskab ved maks. +5 °C.
Næringsindhold
Næringsindhold pr. 100 g
Energi | 1333 KJ/318 Kcal |
Fedt | 22 g |
heraf mættede fedtsyrer | 1,5 g |
Kulhydrat | 19 g |
heraf sukkerarter | 0,40 g |
Kostfibre | 2,3 g |
Protein | 12 g |
salt | 1,40 g |
Anprisninger/allergener
Glutenfri, vegansk, kilde til protein, lavt indhold af mættet fedt, laktosefri
Mængde
1 kg
Livscyklusanalyse (LCA)
Livscyklusanalyse (LCA) udarbejdet af Teknologisk Institut og tredjepartsvalideret af Nature Preserve kan fremsendes ved forespørgsel.
Opdag opskrifter
Fast plantebaseret ostealternativ med cheddar smag
Ingredienser
Vand, rapsolie, modificeret kartoffelstivelse, ærteproteinkoncentrat, ærteprotein-isolat, glutenfri havreprotein, kartoffelmel, naturlig cheddararoma, naturlig aroma, paprikakoncentrat (paprikakoncentrat, solsikkeolie), salt.
Opbevaring
I køleskab ved maks. +5 °C.
Næringsindhold
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi | 1333 KJ/318 Kcal |
Fedt | 22 g |
heraf mættede fedtsyrer | 1,5 g |
Kulhydrat | 19 g |
heraf sukkerarter | 0,40 g |
Kostfibre | 2,3 g |
Protein | 12 g |
salt | 1,40 g |
Anprisninger/allergener
Glutenfri, vegansk, kilde til protein, lavt indhold af mættet fedt, laktosefri.
Mængde
2,5 kg
Livscyklusanalyse (LCA)
Livscyklusanalyse (LCA) udarbejdet af Teknologisk Institut og tredjepartsvalideret af Nature Preserve kan fremsendes ved forespørgsel.
Opdag opskrifter
Fast plantebaseret ostealternativ med mozzarella smag
Ingredienser
Vand, rapsolie, modificeret kartoffelstivelse, ærteproteinkoncentrat, ærteprotein-isolat, glutenfri havreprotein, kartoffelmel, naturlig mozzarellaaroma, naturlig aroma, paprikakoncentrat (paprika-koncentrat, solsikkeolie), salt.
Opbevaring
I køleskab ved maks. +5 °C.
Næringsindhold
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi | 1333 KJ/318 Kcal |
Fedt | 22 g |
heraf mættede fedtsyrer | 1,5 g |
Kulhydrat | 19 g |
heraf sukkerarter | 0,40 g |
Kostfibre | 2,3 g |
Protein | 12 g |
salt | 1,40 g |
Anprisninger/allergener
Glutenfri, vegansk, kilde til protein, lavt indhold af mættet fedt, laktosefri.
Mængde
2,5 kg
Livscyklusanalyse (LCA)
Livscyklusanalyse (LCA) udarbejdet af Teknologisk Institut og tredjepartsvalideret af Nature Preserve kan fremsendes ved forespørgsel.
Opdag opskrifter
Skiver plantebaseret ostealternativ med cheddar smag
Ingredienser
Vand, rapsolie, modificeret kartoffelstivelse, ærteproteinkoncentrat, ærteprotein-isolat, glutenfri havreprotein, kartoffelmel, naturlig cheddararoma, naturlig aroma, paprikakoncentrat (paprikakoncentrat, solsikkeolie), salt.
Opbevaring
I køleskab ved maks. +5 °C.
Næringsindhold
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi | 1333 KJ/318 Kcal |
Fedt | 22 g |
heraf mættede fedtsyrer | 1,5 g |
Kulhydrat | 19 g |
heraf sukkerarter | 0,40 g |
Kostfibre | 2,3 g |
Protein | 12 g |
salt | 1,40 g |
Anprisninger/allergener
Glutenfri, vegansk, kilde til protein, lavt indhold af mættet fedt, laktosefri.
Mængde
800 gr, 40 – 45 skiver.
Livscyklusanalyse (LCA)
Livscyklusanalyse (LCA) udarbejdet af Teknologisk Institut og tredjepartsvalideret af Nature Preserve kan fremsendes ved forespørgsel.