Vores værdier

Vi står for

Klimavenlighed, velsmag og ernæringsrigtig mad

Nikris ApS er dedikeret til at levere premium ostealternativer til det professionelle køkken, der ønsker at imødekomme stigende efterspørgsel efter klimavenlige løsninger. 

Vi prioriterer brugen af regionalt producerede råvarer (såsom gule ærter, kartofler, glutenfri havre og rapsolie), der understreger vores engagement i bæredygtighed og støtte til regionale producenter. 

Vores produkter, der er inspireret af fermenteringsteknikker fra traditionelle mejeriprodukter, giver en enestående smagsoplevelse og konsistens, der kan berige enhver menu. 

Vi forstår behovet for problemfri integration af nye produkter i eksisterende menuer, og derfor præsenterer vi plantebaserede alternativer, der tilbyder en fremragende funktionalitet i madlavningen, herunder smeltning og brunfarvning ved bagning samt giver en knasende skorpe ved stegning. 

Med fokus på ernæring og mad uden allergener tilbyder vi produkter, der passer til en bred vifte af kostbehov og præferencer bl.a. med et markant proteinindhold (kilde til protein) og lavt indhold af mættede fedtstoffer. 

Vores mål er at være en pålidelig og inspirerende partner for professionelle køkkener, der ønsker at tage et skridt mod en mere klimavenlig menu som er fri for allergener og derfor kan spises af alle.