Produkter
Revet plantebaseret ostealternativ med cheddarsmag
Ingredienser
Vand, rapsolie, modificeret kartoffelstivelse, ærteproteinkoncentrat, ærteprotein-isolat, glutenfri havreprotein, kartoffelmel, naturlig cheddararoma, naturlig aroma, paprikakoncentrat (paprikakoncentrat, solsikkeolie), salt.
Opbevaring
I køleskab ved maks. +5 °C.
Næringsindhold
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi | 1333 KJ/318 Kcal |
Fedt | 22 g |
heraf mættede fedtsyrer | 1,5 g |
Kulhydrat | 19 g |
heraf sukkerarter | 0,40 g |
Kostfibre | 2,3 g |
Protein | 12 g |
salt | 1,40 g |
Anprisninger/allergener
Glutenfri, vegansk, kilde til protein, lavt indhold af mættet fedt, laktosefri
Carbon Footprint analyse
Rapport med klimabelastningsanalyse udarbejdet af Teknologisk Institut, er udarbejdet og kan fremsendes ved forespørgsel
Revet plantebaseret ostealternativ med mozzarellasmag
Ingredienser
Vand, rapsolie, modificeret kartoffelstivelse, ærteproteinkoncentrat, ærteprotein-isolat, glutenfri havreprotein, kartoffelmel, naturlig mozzarellaaroma, naturlig aroma, paprikakoncentrat (paprika-koncentrat, solsikkeolie), salt.
Opbevaring
I køleskab ved maks. +5 °C.
Næringsindhold
Næringsindhold pr. 100 g
Energi | 1333 KJ/318 Kcal |
Fedt | 22 g |
heraf mættede fedtsyrer | 1,5 g |
Kulhydrat | 19 g |
heraf sukkerarter | 0,40 g |
Kostfibre | 2,3 g |
Protein | 12 g |
salt | 1,40 g |
Anprisninger/allergener
Glutenfri, vegansk, kilde til protein, lavt indhold af mættet fedt, laktosefri
Carbon Footprint analyse
Rapport med klimabelastningsanalyse udarbejdet af Teknologisk Institut, er udarbejdet og kan fremsendes ved forespørgsel