Om os

Nikris ApS

Nikris ApS blev etableret i slutningen af 2022 af stifter og direktør Niels Kristian Sørensen. Niels Kristian er passioneret ostemand og har mere end 25 års erfaring med fremstillingsprocesser og smag af ost via sine tidligere roller hos fødevarevirksomheder og samarbejde med vidensinstitutioner. 

Virksomhedens grundlæggelse bygger på to års intensivt udviklingsarbejde, hvor Teknologisk Institut har fungeret som en betroet videnspartner siden begyndelsen af 2021. 

Niels Kristians vision er at skabe premium plantebaserede ostealternativer til madlavning, der baserer sig på regionale råvarer af højeste kvalitet. 

Virksomheden stræber efter at skabe produkter med enestående smag, fremragende funktionelle egenskaber under madlavning samt en stærk ernæringsprofil. Yderligere detaljer fremgår af illustrationen nedenfor. 

Premium Plantebaserede ostealternativer til brug i madlavning

Udviklingsarbejdet lykkedes. Patentansøgning, der beskriver udviklingen af et plantebaseret ostelignende produkt og den anvendte proces er indleveret.

Via dygtige nøglemedarbejdere og stærke rådgivere og samarbejdspartnere er de første produkter blevet færdigudviklet og opskaleret.