- 250 g WoW! Revet plantebaseret ostealternativ med cheddar smag
- 100 g hasselnødder
- 2 forårsløg
- 4 spsk. balsamico
- Palmekål
- Syltede Hokkaido i strimler
- Salt og peber
Sprød WoW-brud med syltede hokkaido og balsamico nødder
4 kuverter
Ingredienser
Tilberedning
- Forbered Sprødt WoW! Brud: Fordel WoW-Cheddar Alternativ revet i 4 runde “ringe” på bagepapir og bag dem i ovnen ved 200°C, indtil de er gyldne og sprøde.
- Forbered Palmekål: Fjern ribberne fra palmekålbladene.
- Nødder og Forårsløg: Skær forårsløgene fint. Sautér dem i en pande sammen med hasselnødder, og lad dem derefter simre med balsamicoeddike. Til sidst vendes palmekålen kort rundt i panden, indtil bladene skifter farve. Krydr med salt og friskkværnet peber.
- Samling: Anret palmekålen på tallerkener og læg det sprøde WoW! Brud ovenpå. Drys nødder og forårsløg rundt om retten og pynt med den reducerede balsamico-glasur fra panden samt syltede Hokkaido squash-strimler.