- 50 g WoW – Cheddar
- 150 g smeltet plantebaseret ‘smør’
- 150 g hvedemel
- 2 dl havre mælk (ikke sødet)
- 1 dl Ama Plantebaseret fløde
- 1 lille mellem stærk chili
- 2 forårsløg
- ½ spsk. Salt
- Kværnet peber
- 1 lille dåse majs (140g)
- Sød chili sauce serveres til
Majspandekager med WoW og forårsløg
Ingredienser
Fremgangsmåde
Smelt Plantebaseret ‘smør’ og pisk melet i, uden det klumper. Pisk herefter havremælk og plantebaseret fløde i. Lad det stå og sætte sig.
Dræn majs (de må ikke være våde så bliver dejen tynd).
Skyld forårsløg og snit dem fint (på størrelse med majs).
Skyld og snit chili fint i små tern (2x2mm).
Majs, forårsløg og chili tilføjes dejen og vend godt.
Revet WoW-Cheddar vendes i.
Majs pandekager sættes som små Blinis på pande og steges i olie.
Serveres med sød chili sauce og evt. syltede løg.