Guldbagt svampepasta med cremet WoW

Oplev en lækker og cremet pastaret med svampe og WoW! Denne ret kombinerer den rige smag af champignon og løg med en cremet WoW!-sauce.

Ingredienser

  • 250 g pasta
  • ½ kop “AMA Mad Lavning” (4% eller 7% fedt)
  • 150 g champignon
  • 1 løg eller 4 forårsløg
  • 1 ½ spsk. sojasovs
  • 1 spsk. hvidvin eller hvidvinseddike
  • 2 dl grøntsagsbouillon
  • 200 g WoW-Mozzarella-alternativ eller WoW-Cheddar-alternativ
  • Olie til stegning
  • Jævnes evt. med Maizena oprørt i vand hvis nødvendigt

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 180-190°C.
  2. Kog pastaen efter anvisningen på pakken, indtil den er al dente. Afdryp og sæt til side.
  3. Forbered Grøntsagerne. Rens champignon og skær dem i halve skiver. Hak løget fint (eller forårsløgene).
  4. Opvarm lidt olie i en stor pande ved middel varme. Tilsæt det hakkede løg og sautér, indtil det er gennemsigtigt. Tilsæt de skivede champignon og steg, indtil de er bløde og har afgivet deres væske.
  5. Tilsæt sojasovsen og hvidvinen (eller hvidvinseddiken) til panden. Hæld grøntsagsbouillonen i og bring det i kog. Rør “AMA Mad Lavning” i og lad saucen koge igennem. Hvis saucen er for tynd, kan den jævnes ved at tilsætte en blanding af maizena og vand.
  6. Bland den kogte pasta med svampesaucen. Rør WoW-Mozzarella-alternativ Revet eller Wow-Cheddar-alternativ Revet i, indtil det er godt blandet.
  7. Overfør pastablandingen til et ovnfast fad. Bag i den forvarmede ovn i cirka 15-20 minutter, eller indtil toppen er gylden og retten er gennemvarm.
  8. Server retten varm, eventuelt med en salat ved siden af.