- 250 g pasta
- ½ kop “AMA Mad Lavning” (4% eller 7% fedt)
- 150 g champignon
- 1 løg eller 4 forårsløg
- 1 ½ spsk. sojasovs
- 1 spsk. hvidvin eller hvidvinseddike
- 2 dl grøntsagsbouillon
- 200 g WoW-Mozzarella-alternativ eller WoW-Cheddar-alternativ
- Olie til stegning
- Jævnes evt. med Maizena oprørt i vand hvis nødvendigt
Guldbagt svampepasta med cremet WoW
Ingredienser
![](https://wow-plantebaseret.dk/wp-content/uploads/2024/05/20240516_083847386_iOS-1024x1024.jpg)
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 180-190°C.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken, indtil den er al dente. Afdryp og sæt til side.
- Forbered Grøntsagerne. Rens champignon og skær dem i halve skiver. Hak løget fint (eller forårsløgene).
- Opvarm lidt olie i en stor pande ved middel varme. Tilsæt det hakkede løg og sautér, indtil det er gennemsigtigt. Tilsæt de skivede champignon og steg, indtil de er bløde og har afgivet deres væske.
- Tilsæt sojasovsen og hvidvinen (eller hvidvinseddiken) til panden. Hæld grøntsagsbouillonen i og bring det i kog. Rør “AMA Mad Lavning” i og lad saucen koge igennem. Hvis saucen er for tynd, kan den jævnes ved at tilsætte en blanding af maizena og vand.
- Bland den kogte pasta med svampesaucen. Rør WoW-Mozzarella-alternativ Revet eller Wow-Cheddar-alternativ Revet i, indtil det er godt blandet.
- Overfør pastablandingen til et ovnfast fad. Bag i den forvarmede ovn i cirka 15-20 minutter, eller indtil toppen er gylden og retten er gennemvarm.
- Server retten varm, eventuelt med en salat ved siden af.
![](https://wow-plantebaseret.dk/wp-content/uploads/2024/05/20240516_084546411_iOS-1024x1024.jpg)
![](https://wow-plantebaseret.dk/wp-content/uploads/2024/05/20240516_090532841_iOS-scaled.jpg)
Produkt