Sprøde WoW-brud med syltede hokkaido og balsamico nødder

Nyd vores lækre Sprød WoW! Brud sammen med palmekål, balsamico-glaserede nødder og syltede Hokkaido-græskar. En harmonisk smagsoplevelse, der vil glæde dine smagsløg
4 kuverter

Ingredienser

  • 250 g WoW! Revet plantebaseret ostealternativ med cheddar smag
  • 100 g hasselnødder
  • 2 forårsløg
  • 4 spsk. balsamico
  • Palmekål
  • Syltede Hokkaido i strimler
  • Salt og peber

Tilberedning

  1. Forbered Sprødt WoW! Brud: Fordel WoW-Cheddar Alternativ revet i 4 runde “ringe” på bagepapir og bag dem i ovnen ved 200°C, indtil de er gyldne og sprøde.
  2. Forbered Palmekål: Fjern ribberne fra palmekålbladene.
  3. Nødder og Forårsløg: Skær forårsløgene fint. Sautér dem i en pande sammen med hasselnødder, og lad dem derefter simre med balsamicoeddike. Til sidst vendes palmekålen kort rundt i panden, indtil bladene skifter farve. Krydr med salt og friskkværnet peber.
  4. Samling: Anret palmekålen på tallerkener og læg det sprøde WoW! Brud ovenpå. Drys nødder og forårsløg rundt om retten og pynt med den reducerede balsamico-glasur fra panden samt syltede Hokkaido squash-strimler.