- 250 g WoW-Cheddaralternativ
- 250g nye kartofler eller søde kartofler
- Vegansk mayonnaise
- Karse
- Radiser
- Purløg
- Forårsløg
- Rugbrød
- Vegansk smørbart
- Sennep (valgfrit)
Nye kartofler på rugbrød med crispy WoW og sommer grønt
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Forbered Kartoflerne. Kog kartoflerne, indtil de kun lige er møre. Lad dem køle helt af.
- Forbered WoW-Cheddaralternativet. Læg WoW-Cheddaralternativet i tynde strimler (8×3 cm) på en bageplade med bagepapir. Sørg for, at der er et godt lag WoW, ellers knækker de let. Bag ved 180°C, indtil de er gyldne. Tag dem ud og lad dem køle på bordet.
- Saml Smørrebrødet. Smør rugbrødet med vegansk smørbart. Skær de afkølede kartofler i skiver og læg dem taglagt på brødet. Sprøjt mayonnaise i 6 små dutter på kartoflerne. Drys med salt og peber.
- Forbered Grøntsagerne. Skær radiserne i tynde skiver på en mandolin. Skær forårsløgene i tynde skrå skiver. Læg begge dele i isvand.
- Pynt og Server. Læg WoW-Cheddarstrimlerne på smørrebrødet. Pynt med de afdryppede grøntsager. Afslut med karse og purløg.
- Til Sødkartoffelmaden. Kom dutter af sennep på sammen med mayo for at give ekstra smag. Pynt evt. med surt eller oliven.